Grootste Datingsite van Nederland

Lexa is tegenwoordig de grootste datingsite van Nederland. Je kunt er prima gratis dating lid worden, want je kunt aardig wat op deze mooie en technisch zeer goede site. Wij bekijken wat je kunt als gratis dating lid, en waarvoor je uiteindelijk moet betalen, als alles je bevalt. Via bovenstaande link, en de link rechts, schrijf je je als single gratis in voor Lexa. Wil je zo vele mogelijk keuze qua beschikbare singles is de grootste datingsite natuurlijk een goede optie.

De Grootste Datingsite van Nederland

Lexa zegt het zelf, kijken is gratis. als gratis dating lid bij Lexa kun je alle profielen bekijken. Dit is handig en een uniek punt van de site.
grootste datingsite lexaBij jouw eigen single profiel kun je twee foto’s uploaden, en je kunt alle foto’s van andere profielen bekijken. Daarnaast kun je tot 20 andere singles sturen dat je interesse in ze hebt. En, jouw gratis lidmaatschap verloopt niet, dus je hebt alle tijd om rond te kijken. Als gratis dating lid kun je geen berichten openen, en ook de chat kun je niet helemaal gebruiken. Als je genoeg mensen hebt bekeken, en daarna lijntjes hebt uitgezet, is aan jou de keuze om betalend lid te worden. Dit kan bij Lexa al vanaf 1 maand, wat zeker niet duur is. Dus, kijken is gratis bij de grootste datingsite van Nederland, waar wacht je op!

Wat zijn de Date Days?

Gratis dating met de Lexa Date Days. Zo af en toe organiseert de grootste datingsite van Nederland de Lexa Date Days.
Een paar  keer per jaar heeft Lexa de Date Days. Met de Date Days geeft Lexa een unieke mogelijkheid op gratis dating. Tijdens deze dagen mag je als online (single) voor een langere periode GRATIS dating gebruik maken van alle, ja echt alle, online diensten van Lexa. Je hoeft je alleen in te schrijven. Zo ook nu. Sinds afgelopen vrijdag 4 januari tot en met aanstaande donderdag 10 januari zijn de Date Days actief: 3 dagen gratis een full lidmaatschap bij een inschrijving bij de grootste datingsite van ons land. Als je nog tips nodig hebt voor een eerste afspraakje samen op date, dan kun je die website eens goed doornemen.

Een mooie actie van de grootste datingsite van Nederland

De Lexa-actie van Date Days voor het nieuwe jaar is er een om van te smullen. Normaliter geeft Lexa 24 uur een full membership weg. Nu heeft ze deze actie echter verdrievoudigd! Maar liefst 3 dagen lang kan je gebruik maken van de full membership van Lexa. Bij de full membership die je gratis dating aanbiedt voor 3 dagen,  heb je veel voordelen. Een van de meest belangrijkste voordelen is dat je nu berichten kunt lezen en versturen! Daarnaast kan je je favoriete zoekopdrachten opslaan en persoonlijke fotoalbums bekijken.

Inschrijven bij Lexa en uitproberen van gratis dating

Niet alleen jij, maar ook veel andere singles proberen Lexa dus uit. Veel serieuze en leuke singles die net als jij Lexa leren kennen. Klinkt goed toch? Zeker gezien de unieke kans van Date Days die nu nog 4 dagen duurt. Wacht dus niet langer dan de laatste zin van dit bericht en schrijf je in bij Lexa en geniet, ervaar en heb veel plezier met je full membership voor 3 dagen. Inschrijven is tijdens de Lexa date Days gratis dus wacht niet langer op jouw gratis dating ervaring als deze dagen weer zijn aangebroken.

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply

Back to Top