Relatie.nl Datingsite

Al tijden is relatie.nl onze site van het jaar. We kijken waarom, en wat gratis dating bij relatie.nl precies inhoudt. Als je ze zelf aan het woord laat zeggen ze:
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en Belgiƫ. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.

Relatie.nl is een vrij nieuwe site, live gegaan in 2010. Sommigen noemen het de opvolger van relatieplanet.nl, en met recht. Als je kijkt naar hoe de site er uitziet, is het een betere versie van een van de meest populaire relatie of datingsites van Nederland. Singles komen meteen op een pagina waar je 24 gratis dating hebt, leuk. Naast goedkope prijzen voor een maand of langer lidmaatschap kun jij je ook prima vermaken als proeflid, schrijf je daarom gewoon eens in, en kijk rond!

Relatie.nl proeflid worden

Als proeflid, of gratis dating lid, heb je net als bij een full membership toegang tot de telefonische helpdesk, tijdens kantoortijden. Je kunt ook onbeperkt bericht lezen en schrijven. Met dit aanbod is relatie.nl uniek, bij geen andere datingsite kun je dit. Als betalend lis kun je daarnaast ook alle foto’s van een profiel bekijken, meer zoekresultaten zien, heb je voorrang in die resultaten en kun je zien wie betalend lid is en wie niet. Ook erg leuk, als betalend lid kun je zien wie jouw profiel heeft bekeken.

Gratis dating op betaalde sites. Alle functies, maar dan gratis! Dit kan prima, als je regelmatig op Interspecialdating.nl kijkt. In januari hebben verschillende datingsites mooie acties, om te profiteren van de periode met de meeste nieuwe online daters: Januari. Zit jij hierover na te denken, dan is januari DE maand om je gratis in te schrijven, en zelfs om gratis gebruik te maken van alle mogelijkheden van een volledig lidmaatschap. Of wellicht zoek je shemale dating. Daarvoor zijn er tal van shemale datingsites.

Onder zetten wij de 3 beste gratis datingsite acties op een rij voor januari via interspecialdating. Dus, profiteer nu, en schrijf je eens in, je kunt helemaal gratis rondkijken: Relatie.nl
Via deze actie schrijf je je in (ongeveer 5 minuten) en profiteer je direct 24 uur van alle mogelijkheden van de site. Je zit nergens aan vast, na 24 uur ben je weer gewoon gratis lid.

Tags: , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.

Back to Top