Stiekem flirten met Secondlove

Second love is van alle markten thuis. Bij de datingsite secondlove denk je vaak aan die leuke dates met andere mannen of vrouwen terwijl je nog in een relatie zit. Echter is second love ook geschikt voor singles die willen daten en die spanning willen hebben van daten. Het is bovenal helemaal gratis om je in te schrijven bij deze datingsite!

Daten met secondlove

Meerdere mannen en vrouwen hebben voor 2013 meerdere voornemens afgesloten. Stoppen met roken is veel genoemd, evenals een leuke relatie. Vaak is het wel zo dat we onze goede voornemens na 3 weken niet goed kunnen volhouden en het bijltje er bij neergooien. In ieder geval is dit de tijd om juist stil te staan bij die voornemens, niet te verslappen en om te starten met daten bij (onder andere) 2ndlove.

Waarom secondlove?

Uiteraard biedt interspecialdating nog meer mogelijkheden aan om te starten met daten. Second love (2nd love) is echter wel een heel gemakkelijke manier om te starten.
secondlove
Veel mensen die zich inschrijven bij second love willen een leuke date, flirt, sex of soms een meer langdurige relatie naast hun huidige relatie. Second love biedt dit allemaal. Als je je als single inschrijft bij second love hoeft dat niet te betekenen dat je geen dates krijgt (daar het voornamelijk op mensen gericht is die al een relatie hebben). Juist zo’n frisse wind als een single kan ervoor zorgen dat er minder complicaties zijn met daten en die extra spanning geven. Daarnaast zijn er vaak ook andere singles die eens een kijkje willen nemen in een dergelijke keuken. Wel is er sprake van discretie. Dit omdat 2nd love haar betalende leden zo willen beschermen tegen pottenkijkers. Vreemdgaan is immers voor iedereen.

Als gratis dating lid kun je je dus inschrijven bij 2nd love, je profiel opmaken en er foto’s bij zetten. Je kunt ook zien dat je berichten hebt, en delen van de 300.000 andere profielen doorzoeken. Genoeg om te kijken of er interessante andere mensen opzoek naar een slippertje met jou. En wat natuurlijk cruciaal is, je blijft anoniem zolang je dat zelf wil. En dat is op een site voor vreemdgaan natuurlijk geen overbodige luxe 😉

Als betalend lid echter neem je het initiatief. Berichten sturen, bekijken, alle foto’s en alle profielen zien, zien wie er online is. Ook maak je gebruik van de hippe 3Dchat, handige feature van second love. Ook krijg je als betalend lid maximale aandacht, doordat je oproep altijd bovenaan in de zoekresultaten komt te staan op het moment dat je bij Second Love inlogt.

Second love was de norm, geen monogamie

Second love’s gaan vaker voorkomen als we kijken naar onze voorouders en wat ons in de toekomst te wachten staat. 2nd love was bij onze voorouders de norm, hoewel we wel partners nodig hadden om kinderen op te voeden en elkaar te beschermen. Zodoende gingen we vaker trouwen met een partner, hoewel hooggeplaatste mensen (m.n. mannen) er meerdere partners op nahielden en arme mensen vaak geen een. Pas na een betere verdeling van de welvaart en middelen werd het voor “iedereen” makkelijker om een relatie aan te gaan.

Exclusiviteit in partners komt niet veel (meer) voor

In met name Westerse landen komt exclusiviteit met een partner niet veel meer voor. In veel van deze landen is het juist meer gebruikelijk om er een second love op na te houden. Meer dan de helft van alle huwelijken strandt in de Verenigde Staten. Van de getrouwde mensen, geeft 22% van de mannen, en 14% van de vrouwen aan dat ze tenminste 1 x een 2nd love hebben gehad, hoewel andere onderzoeken nog hogere cijfers aangeven. Zelfs als wordt gekeken naar geboortes, komt 3-4% van de geboortes voort uit een second love.

Hoelang kunnen we zonder second love?

In het algemeen kan na een exclusieve relatie van 4 tot 7 jaar een 2nd love opkomen. In die jaren is er biologisch genoeg tijd om een kind samen op te voeden en daarna de exclusiviteit te verbreken. Exclusiviteit is niet “natuurlijk”. Cultuur en persoonlijke ervaringen hebben altijd wel een grote impact. Die impact kan zich tussen twee extremen bewegen: van pure monogamie met 1 partner tot een “dagelijkse second love”.

Kortom, exclusiviteit blijft lastig en met name in Westerse landen is de tendens om een 2nd love te hebben groter. Zeker als we kijken naar de onafhankelijkheid die we als maatschappij nastreven gaat een secondlove vaker voorkomen.

Pak die kans

Verslap niet met je voornemens en ga lekker daten dit jaar. 2nd love is natuurlijk een mooie mogelijkheid om daarmee te starten en die spanning te krijgen waar je naar zoekt. En geen geluk? Ga gewoon op een andere date en schrijf je gratis in bij meerdere datingwebsites. Wacht dus niet langer en pak die kans.

Tags: , , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply

Back to Top