Senioren Dating

50 plus en senioren dating is nu hotter dan ooit tevoren. Alléén thuis zitten op je 50ste hoeft niet meer. Zo zijn er diverse datingsites die de 50 plusser die op zoek is naar een levenspartner aan zal spreken. Hieronder geven wij enkele tips waar je op moet letten.

Datingfraude

Veel senioren zijn nogal terughoudend en een veel gehoorde argumentatie is het niet vertrouwen van het internet. Zo doken er onlangs verhalen op internet dat de 50+ dater meermaals in de maling is genomen. Ook besteedde Tros Radar vorig jaar een item aan datingfraude. Niet getreurd; ons advies is wees niet naïef zodat jij zorgeloos online kan daten.

50 Plus en Senioren dating sites Betrouwbaar

Hoe weet je welke datingsites betrouwbaar zijn en waar moet je opletten? Over het algemeen zijn de datingsites in Nederland betrouwbaar. Als een website is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie, dan is dat al snel een pré. De Thuiswinkel waarborg is een autoriteit op internet op het gebied van webwinkels. Zo controleren zij of de regels worden nageleefd. Ook is het belangrijk dat de site overzichtelijk is en dat het een contactformulier heeft waar men zijn vragen kan stellen. Vaak hebben datingsites voor 50 plussers ook een FAQ pagina waar je de meest gestelde vragen kunt terugvinden. Sommige websites hebben zelfs een telefoonnummer zodat je jouw vragen telefonisch kan stellen over de voorwaarden.

Altijd op je hoede op datingsites

Een veilige datingsite wil niet automatisch zeggen dat de dater aan de andere kant van het scherm ook een betrouwbare persoon is. Gebruik dus altijd goed je verstand en als je het niet vertrouwd,  ga dan niet verder in zee met deze senior. Er zijn namelijk genoeg andere potentiële kanjers beschikbaar.

Top 3 betrouwbare datingsites voor 50 plussers:

1) 50plusmatch.nl
2) Seniorengeluk
3) Vijftigplusdating.nl

Bij elk van deze senioren dating websites is het gratis inschrijven.

Leeftijdsverdeling

50+: natuurlijk 50PlusMatch. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 50 en 60.
35+: Relatieplanet.nl & Relatie.nl. Deze sites zijn voor de massa, daardoor komen er mensen uit verschillende leeftijdsgroepen. Hier zit voor ieder wat wils bij.
30+: Be2 en Lexa hebben een meer internationale en iets jongere doelgroep.
20+: e-Matching. Studenten en afgestudeerden met doorgaans een lagere leeftijd. Niet echt geschikt voor senioren dating.

Tags: , , , , , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.

Back to Top